De ontsmettingskiosk van Wachtkamerschermen® combineert het desinfecteren van de handen met optimale informatievoorziening. De coronavirus (COVID-19) heeft ons geleerd dat we zorgvuldig om moeten gaan met (hand)hygiëne. Daarom biedt de ontsmettings kiosk op laagdrempelige wijze de mogelijkheid om te ontsmetten.

 

Multifunctionele kiosk
Door het inzetten van de multifunctionele ontsmettingskiosk behaalt u meerdere doelen in één keer. U laat aan uw patiënten en bezoekers zien dat u de RIVM richtlijnen met betrekking tot handhygiëne opvolgt. Daarnaast biedt het informatiescherm de mogelijkheid om de desinfectiehandeling uit te leggen, zodat deze op de juiste wijze wordt uitgevoerd. Tot slot kunt u, als men met de desinfectiehandeling bezig is, uw eigen boodschap tonen of extra informatie geven. Ontsmetten & Informeren
Tijdens de desinfectiehandeling wordt de patiënt of bezoeker geïnformeerd. U kunt bijvoorbeeld via het beeldscherm uitleg geven over de desinfectiehandeling, het belang van ontsmetting benadrukken, mededelingen en een welkomstboodschap vertonen of (voorlichtings)video’s voorbij laten komen.

 

De ontsmettingskiosk van Wachtkamerschermen® is overal inzetbaar: van praktijken tot zorgcentra en van ziekenhuizen tot verzorgingshuizen.

 

Totaalpakket

De ontsmettingskiosk bestaat uit:

  • Een universele dispenser van Tork (in- of exclusief desinfectie gel)
  • Mogelijkheid tot gebruik van eigen dispenser
  • Ingebouwd 22 inch narrowcastingsscherm voor het vertonen van uw eigen informatie of Coronavoorlichting
  • 2 jaar swap garantie
  • Staand model beschikbaar of een model dat aan de wand gemonteerd kan worden
  • De kiosk wordt kant en klaar geleverd en de benodigde narrowcastingsoftware van Wachtkamerschermen® is reeds geïnstalleerd
  • De narrowcastingsoftware bevat een uitgebreide bibliotheek met nieuws over Corona en voorlichting over Covid-19 preventie
De ontsmettingskiosk wordt voorzien van Wachtkamerschermen® narrowcasting software. Door de kiosk te verbinden met internet (vast of WiFi), kunt u uw eigen actuele narrowcasting uitzending op het 22 inch scherm vertonen. Uw boodschap sluit hierdoor nóg beter aan op de doelgroep!

 

Aangename ontvangst

De ontvangst van uw patiënten of bezoekers is aangenaam omdat de kiosk desinfectie en informatie op laagdrempelige wijze aanbiedt. Ook personeel kan van de ontsmettingskiosk gebruik maken, zodra ze het gebouw binnenkomen. De kiosk kan op iedere gewenste locatie geplaatst worden en trekt de aandacht door het (bewegende) beeld op het 22 inch informatiescherm.

Marktleider in patïenten communicatiebewezen oplossing in de eerste- en tweedelijns gezondheidszorg!

Folder Ontsmettingskiosk® 

Neem contact op  

Voorbeelduitzending  

 

wachtkamerschermen ontsmettingskiosk; handen desinfecteren een Corona voorlichting over COVID-19