Wachtkamerschermen® in de Zorg


Informatieschermen, volgnummersystemen, bewegwijzering en digitale deurbordjes. Digitale oplossingen voor patientencommunicatie.

Voor Zorginstellingen

Wachtkamerschermen® is het meest gebruikte patiënteninformatie systeem in de gezondheidszorg. Met Wachtkamerschermen® in uw zorginstelling verbetert u de communicatie met patiënten en cliënten. Met een Wachtkamerschermen® systeem kunt u snel en eenvoudig informatie communiceren, zoals wachttijden en mededelingen over uw gezondheidscentrum, kliniek of praktijk. Maar ook volgnummers en bewegwijzering toont u via uw Wachtkamerscherm.
Wachtkamerschermen® is marktleider in grote en kleine informatieschermen voor de zorg en biedt u een gebruiksvriendelijke narrowcasting oplossing die zich heeft bewezen in de eerste- en tweedelijns zorg. Door het vertonen van berichten over uw zorginstelling en nieuws over ontwikkelingen in de zorg op beeldschermen in uw zorginstelling, ontlast u de artsen, specialisten en assistenten van veelgestelde vragen. Door het vertonen van wachttijden en het voorstellen van medewerkers realiseert u binding met uw patiënten en cliënten en verhoogt u de patiëntentevredenheid. Met behulp van leuke animaties en actualiteiten zorgt u voor een ontspannen sfeer in de wachtruimtes waardoor de wachttijd als beduidend korter wordt ervaren door patiënten. Wachtkamerschermen® zorgt in de praktijk voor goed geïnformeerde en tevreden patiënten.

HuisartsenPraktijken Wachtkamerschermen® bij de huisarts, HOED en (groeps-)praktijken

Bereik uw patiënten in de Wachtkamer met praktijkinformatie en zorggerelateerde actualiteiten. Met Wachtkamerschermen® biedt u afleiding tijdens het wachten en verbetert u de communicatie met uw patiënten.

  Wachtkamerschermen® voor huisartsen

Mondzorgpraktijken Wachtkamerschermen® voor tandartsen en mondhygiënistenpraktijken

Bereik uw patiënten met praktijkinformatie en mondzorg-gerelateerde items. Met Wachtkamerschermen® biedt u afleiding tijdens het wachten en verbetert u de communicatie met uw patiënten.

  Wachtkamerschermen® voor tandarsten en mondhygiënisten

Fysiotherapiepraktijken Wachtkamerschermen® voor fysiotherapeuten

Wachtkamerschermen® kunnen ingezet worden in iedere praktijk waar men zich professioneel bezig houdt met beweging of beweeggedrag zoals fysiotherapeuten, podotherapeuten, manuele therapeuten of oefentherapeuten. Stel eenvoudig een narrowcasting uitzending samen met praktijkinformatie en interessante wetenswaardigheden rondom sport en beweging. Met Wachtkamerschermen$reg; brengt u de communicatie met uw cliënten naar een hoger niveau!

  Wachtkamerschermen® voor fysiotherapeuten

Verloskundigenpraktijken Wachtkamerschermen® & ruimteaanduiding voor verloskundigen

Met Wachtkamerschermen® stelt u eenvoudig een narrowcasting uitzending samen waarbij u verzachting van de wachttijd combineert met het geven van voorlichting. Informeer op ongedwongen wijze uw cliënten over thema’s zoals stoppen met roken en een gezondere levensstijl.

  Wachtkamerschermen® voor verloskundigen

HuisartsenpostenWachtkamerschermen® en aanmeldzuilen voor huisartsenposten

Voorkom escalatie en onbegrip, creëer rust in de wachtruimte. Met e-Poc Wachtkamerschermen® stelt u eenvoudig een narrowcasting uitzending samen, waarmee u op aangename wijze belangrijke informatie toont, maar ook ontspanning en afleiding biedt aan bezoekers.

  Wachtkamerschermen® voor huisartsenposten

ApothekenWachtkamerschermen®, aanmeldzuilen & volgnummersystemen voor apotheken

Combineer uw Wachtkamerscherm met een professioneel wachtrij- en cliënten verwijzingssysteem. Verbeter de communicatie met uw patiënten en verwijs uw cliënten op efficiënte wijze naar de juiste balie.

  Nummersystemen voor Apotheken   Wachtkamerschermen® voor apotheken

ZiekenhuizenWachtkamerschermen®, bewegwijzering & ruimtereservering voor ziekenhuizen

Met Wachtkamerschermen® stelt u eenvoudig een narrowcasting uitzending samen, waarmee u op aangename wijze belangrijke informatie toont, maar ook ontspanning en afleiding biedt aan bezoekers.

  Wachtkamerschermen® voor ziekenhuizen en SEH

KliniekenBalieschermen, bewegwijzering & ruimteaanduiding voor klinieken

Wachtkamerschermen® kunnen ingezet worden in iedere kliniek waar behoefte is om communicatie met patiënten naar een hoger niveau te tillen. Door middel van een narrowcasting uitzending deelt u gerichte informatie over uw kliniek of instelling. Deze informatie vult u aan met bijvoorbeeld actueel nieuws, het lokale weer, interessante wetenswaardigheden op het gebied van gezondheid en ontspannende video’s met natuurbeelden of humoristische inhoud.

  Wachtkamerschermen® voor klinieken

Wachtkamerschermen® werkt samen met diverse ICT-partners in de zorg

Wachtkamerschermen® i.c.m. pharmapartners Wachtkamerschermen® i.c.m. zorgring Wachtkamerschermen® i.c.m. e-zorg