Wachtkamerschermen® voor Huisartsenposten

Wachtkamerschermen® is marktleider in informatieschermen voor huisartsenposten: een bewezen Narrowcasting oplossing in de zorg.
Ruim 50 huisartsenposten maken inmiddels naar alle tevredenheid gebruik van Wachtkamerschermen®!

Voorkom escalatie en onbegrip, creëer rust in de wachtruimte

Met e-Poc Wachtkamerschermen® stelt u eenvoudig een narrowcasting uitzending samen, waarmee u op aangename wijze belangrijke informatie toont, maar ook ontspanning en afleiding biedt aan bezoekers.

Wachtkamerschermen® is het meest gebruikte narrowcastingsysteem bij huisartsenposten. Huisartsen kennen het systeem uit de praktijk. Wachtkamerschermen® weet wat er speelt binnen de huisartsenpost en biedt daarmee een zeer geschikte oplossing voor patiënten communicatie.

Tijdens uw uitzending toont u eenvoudig de actuele wachttijden en verstrekt u nuttige informatie aan de wachtenden. U creëert hiermee meer begrip bij de patiënten en hun begeleiders en de kans op agressie of escalatie neemt af. Daarnaast kunt u meer bewustzijn creëren over de noodzaak van een bezoek aan de huisartsenpost. Ook kunt u via het scherm uitleggen hoe het triagesysteem werkt en waarom sommige patiënten langer moeten wachten dan anderen. Bijkomend voordeel van Wachtkamerschermen® is dat de assistenten worden ontlast, omdat antwoorden op veel gestelde vragen langskomen in de uitzending.

Een huisartsenpost is zelf helemaal vrij in het samenstellen van de uitzending. Er wordt geen reclame vertoond via onze oplossing. Om nóg meer uit uw narrowcasting uitzending te halen werkt Wachtkamerschermen® samen met partners zoals Topicus HAP om de actuele wachttijden geautomatiseerd te tonen. Tevens werken wij nauw samen met de Patiëntenfederatie Nederland (NPCF), de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) en het RIVM. Daarnaast zijn wij preferred partner van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) en werken wij exclusief samen met E-Zorg.

Daarom kiezen Huisartsenposten voor Wachtkamerschermen®:

  • Actuele wachttijden: Mogelijkheid tot het tonen van actuele informatie over wachttijden en uitleg over het triagesysteem.
  • Wachttijdverzachter: Tonen ontspannende video’s of afbeeldingen van National Geographic, Wildlife, regionaal of landelijk nieuws, Loesje, Fokke en Sukke of Mr. Bean.
  • Verhoog veiligheidsgevoel: Maak eventueel een koppeling met een camera en laat zien hoe druk het is in de wachtruimte of toon wie er binnen komen. De preventieve werking die hiervan uitgaat verhoogt het gevoel van veiligheid onder de wachtenden en het zorgteam.
  • Gebruiksvriendelijk CMS: U en uw collega’s werken eenvoudig actuele informatie bij of passen snel de uitzending aan. U kiest met Wachtkamerschermen® voor een totaaloplossing, waarbij installatie en support inbegrepen zijn.
  • Standaard berichten: Maak eventueel gebruik van de handige standaard berichten welke zijn samengesteld op basis van gebruikerservaringen en onze kennis van de markt.
  • Exclusieve samenwerking met E-Zorg: Ons systeem werkt altijd en is veilig omdat Wachtkamerschermen® als enige leverancier gebruik mag maken van het netwerk van E-Zorg. Om die reden kan Wachtkamerschermen® ook veilig worden aangesloten via het netwerk van het Ziekenhuis. Een aparte internet aansluiting is niet nodig.
  • Ontlasting van de informatiebalie: Toon nuttige informatie over de wachttijden en geef in uw uitzending antwoord op veel gestelde vragen, zoals de WiFi-code of bewegwijzering.

Download brochure  Neem contact op 

Referenties

Huisartenpraktijk
Bron: Tevredenheidsonderzoek 2016

  Het werkt goed en we krijgen veel positieve reacties op het Wachtkamerscherm. Ik ben ook erg tevreden over de helpdesk als ik eens een vraag heb. 

Mondzorgpraktijk
Bron: Tevredenheidsonderzoek 2017

  We wilden onze patiënten graag iets extra bieden tijdens het eventuele wachten. Een scherm om naar te kunnen kijken voegt echt wat toe. Het is leuk, actueel en informatief: bovendien leidt het af van eventuele spanningen voor het tandartsbezoek. 

Huisartenpraktijk
Bron: Tevredenheidsonderzoek 2017

  Wachtkamerschermen® werd ons aanbevolen en wij zijn hier zeer tevreden over. 

Huisartenpraktijk
Bron: Tevredenheidsonderzoek 2017

  Gebruikersgemak, ruime bibliotheek en mooie weergave. 

Huisartenpraktijk
Bron: Tevredenheidsonderzoek 2017

  Ziet er vriendelijk en boeiend uit voor de patiënt. 

Topicus HAP Toon automatisch wachttijdinformatie op basis van triage

Via de narrowcasting oplossing van Wachtkamerschermen® kunt u een koppeling maken met Topicus HAP. Deze koppeling is ontwikkeld om geautomatiseerd de actuele wachttijden tijdens uw uitzending te tonen. De Topicus HAP-module maakt gebruik van triagegegevens en berekent de wachttijd per categorie. Zo weten de patiënten en begeleiders direct waar ze aan toe zijn. Informeer naar de mogelijkheden.