Wachtkamerschermen® voor tandartsen, orthodontisten en mondhygiënisten

Wachtkamerschermen® is marktleider in informatieschermen in de eerstelijns zorg: een bewezen Narrowcasting oplossing in de praktijk.
Meer dan 200 tandartsen- en mondhygiënistenpraktijken maken naar alle tevredenheid gebruik van Wachtkamerschermen®!

Bereik uw patiënten met praktijkinformatie en mondzorg-gerelateerde items

Met Wachtkamerschermen® biedt u afleiding tijdens het wachten en verbetert u de communicatie met uw patiënten. Laat op eenvoudige wijze de actuele wachttijd zien en geef uitleg over behandelingen, poetsinstructies of toon interessante wetenswaardigheden.

Het grote voordeel van een narrowcasting uitzending is dat patiënten meer ontspannen de stoel in gaan. Tijdens het wachten worden ze op de hoogte gebracht van nuttige informatie of juist afgeleid van hetgeen gaat gebeuren. Toon bijvoorbeeld het regionale nieuws, het weerbericht, natuur video’s of humoristische video’s van Mr. Bean die naar de tandarts gaat.

Het is mogelijk om de uitzending centraal of decentraal aan te sturen. De narrowcasting oplossing van Wachtkamerschermen is daarom interessant voor de zelfstandige praktijk maar ook voor praktijken die onder een franchise- of serviceorganisatie vallen.

Voordelen voor uw praktijk:

  • Uitgebreide mediabibliotheek: Ruime keuze uit mondzorginformatie vanuit de NVM, KNMT en allesoverhetgebit.nl. Deze informatie is betrouwbaar en wordt automatisch ververst.
  • Gebruiksvriendelijk systeem: U en uw collega’s werken eenvoudig informatie bij of passen snel de uitzending aan. U kiest met Wachtkamerschermen® voor een totaaloplossing, waarbij installatie en support inbegrepen zijn.
  • Actuele informatie: Toon de huidige wachttijd of extra wachttijd in verband met een spoedgeval. Leg bijvoorbeeld uit waarom sommigen langer moeten wachten dan anderen. Hiermee creëert u rust in de wachtruimte en ontlast u de balie.
  • Stel uw team voor en toon aanwezigheid van medewerkers: Als het rooster dit toelaat, kunt u zelfs geautomatiseerd de aanwezigheid tonen.
  • Reclamevrij: U bepaalt zelf wat er op uw scherm getoond wordt.
  • Geen Powerpoint-presentatie (meer) nodig: Wachtkamerschermen® werkt eenvoudiger, sneller en komt professioneler over. Uw uitzending is afwisselend, veelzijdig en altijd actueel.

 

Tip: Gebruik Wachtkamerschermen® voor bewegwijzering of ruimteaanduiding.
Verwijs patienten naar de juiste behandelruimte en toon agenda, afspraken en behandelingen bij behandelruimtes via kleine schermpjes.

 

Download brochure  Neem contact op 

Referenties

Gezondheidscentrum
Bron: Tevredenheidsonderzoek 2017

  Wij delen ons scherm met andere disciplines en zijn hier erg tevreden over. 

Mondzorgpraktijk
Bron: Tevredenheidsonderzoek 2017

  Iedereen kent Wachtkamerschermen.nl en ik kom jullie overal tegen. Dus het moest wel goed zijn. Toch overtreft het mijn verwachtingen. Wat een mooi systeem! 

Huisartenpraktijk
Bron: Tevredenheidsonderzoek 2017

  Patiënten tijdens het wachten van info voorzien en actuele wachttijden aan kunnen geven. 

Huisartenpraktijk
Bron: Tevredenheidsonderzoek 2017

  Ik heb voor Wachtkamerschermen® gekozen wegens de gebruiksvriendelijkheid, de flexibiliteit en de goede prijs-kwaliteitverhouding. 

Mondzorgpraktijk
Bron: Tevredenheidsonderzoek 2017

  We wilden onze patiënten graag iets extra bieden tijdens het eventuele wachten. Een scherm om naar te kunnen kijken voegt echt wat toe. Het is leuk, actueel en informatief: bovendien leidt het af van eventuele spanningen voor het tandartsbezoek. 

Allesoverhetgebit.nl Betrouwbare informatie over mondgezondheid op uw scherm!

In samenwerking met het KNMT, initiatiefnemer van Allesoverhetgebit.nl, werden diverse informatieve video’s met betrouwbare en onafhankelijke informatie over mondgezondheid en behandelingen ontwikkeld. Deze video’s zijn vrij te gebruiken via de media bibliotheek van e-Poc Wachtkamerschermen®. Bent u in het bezit van een e-Poc wachtkamerscherm? Dan kunt u ook alle informatie van Allesoverhetgebit.nl aan uw patiënten tonen terwijl ze wachten op de behandeling. Informeer naar de mogelijkheden.